Sarıkamış Tema Market Yeni Binası'nda Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Tema Market Yeni Binası'nda Hizmete Girdi

Sarıkamış Tema Market Yeni Binası\'nda Hizmete Girdi

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde Tema Marketler Zinciri Yeni Binası'nı hizmete açtı.gerek özel sektör yatırımlarıyla büyük gelişmeler kat ettiğini söyledi.

10.09.2012 10:27

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde Tema Marketler Zinciri Yeni Binası'nı hizmete açtı.

Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Sarıkamış'ın her geçen gün gerek devlet ve

gerek özel sektör yatırımlarıyla büyük gelişmeler kat ettiğini söyledi.

Ermiş; "Tema Marketler Zincirinin büyük harcamalar yaparak yeni binasında Sarıkamış halkına eskiden olduğundan daha büyük hizmet vereceğini umuyorum. Gelişmekte olan turizm ilçemize yatırım yapan istihdam yaratan iş adamlarımıza teşekkür ediyor, yeni binanın bol kazançlarla hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Sarıkamış Tema Market'in sahibi Harun Karslı da

1996 yılından bu yana

sürekli olarak bölge halkına en üst seviyede hizmeti vermeye çalıştıklarını kaydetti.

Harun Karslı; "Marketimizin yeni hizmet binasını 750 metrekare üzerine inşa ederek yaklaşık 300 bin lira harcama yaptık. Şu anda yeni yapılan zücaciye, et ve tavuk mamulleri ile çocuk oyuncakları reyonuyla birlikte toplam 12 kişi istihdam ediyoruz. Sarıkamış ve bölge halkına kaliteli ve ucuz mal vermekle beraber, araçla ev ve işyerlerine servis, Tema Avantaj kartı ile indirimli satışlar ve müşterilerimiz arasında çekilişler yaparak çeşitli imkanlar sağlıyoruz. Tek amacımız müşteri memnuniyeti ve Sarıkamış'a hizmet" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardın merketin açılışı yapıldı. Açılışa, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Mal Müdürü Alpay Atasoy,Tema A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zülküf Bakaç,Tema Genel Merkez Satın Alma Müdürü Adnan Karataş, Belediye Meclis Üyesi Kemal Gök, Sarıkamış Tema Market Sahibi Harun Karslı ile çok sayıda vatandaş katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Tema Market Yeni Binası'nda Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement