Şebinkarahisar Heyetinden Başkan Sel'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şebinkarahisar Heyetinden Başkan Sel'e Ziyaret

Şebinkarahisar Heyetinden Başkan Sel\'e Ziyaret

Şebinkarahisar ilçe kaymakamı Avni Oral ve beraberindeki heyet Şebinkarahisar'a bağlı Tönük köyü iskelesinden özel gezinti teknesiyle Kılıçkaya Baraj göletinden Suşehri'ne geldiler.

13.06.2013 14:29

Şebinkarahisar ilçe kaymakamı Avni Oral ve beraberindeki heyet Şebinkarahisar'a bağlı Tönük köyü iskelesinden özel gezinti teknesiyle Kılıçkaya Baraj göletinden Suşehri'ne geldiler.

Suşehri Belediyesi Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerinde Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından karşılanan Şebinkarahisar heyeti tesisleri gezerek çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Sedat Sel'den bilgiler aldılar.

Şebinkarahisar Kaymakamı Avni Oral, "Suşehri'ne denizi getirmişsiniz" diyerek belediye Başkanı Sedat Sel'i gerçekleştirdiği tesisleşme projelerinden dolayı tebrik etti.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise "Suşehri Belediyesi olarak Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerimize ayrı bir önem vererek bu tesisimizi içerisinde barındırdığı hizmetlerle bir cazibe merkezi haline getirdik. Bu projelerimizi hayata geçirirken eleştiriler de aldık ancak hiçbir zaman geri adım atmadık çünkü biz bu hizmeti halkımız için yaptık Suşehri belediyesi kendi imkanları doğrultusunda ilçe merkezindeki Aspasya Parkı Sosyal Tesisleriyle birlikte bölgeye hitap edecek yeni tesis çalışmalarına da başlamıştır" dedi.

Şebinkarahisar Kaymakamı Avni Oral'a Suşehri'ndeki incelemelerinde Şebinkarahisar İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Binbaşı Metin Yılmaz, Komando Bölük Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, Merkez Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Teğmen Vasfi Dinçer, Komando Bölük Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Gültekin" de hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şebinkarahisar Heyetinden Başkan Sel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement