Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) İcra Başkanı Bekir Sami Güven, Kurban Bayramı dolayısıyla abonelerin mağdur olmaması için faturaların son ödeme tarihlerinde değişiklik yaptıklarını bildirdi.
Güven, yaptığı yazılı açıklamada, SEDAŞ'ın son ödeme günü 24 Ekim'e denk gelen faturalara sahip aboneler için son ödeme süresini 30 Ekim Salı gününe kadar uzattıklarını belirtti.
Güven, SEDAŞ tahakkuk ve tahsilat ile abonelik işlemlerinin yapıldığı Abone-Net bilgi işlem programının 6 günlük resmi tatil süresince, kapatılacak olması nedeniyle, faturaların son ödeme gününü 30 Ekim'e uzattıklarını kaydetti.
Muhabir: Salih Eren
Yayıncı: Kemal Kaymak - SAKARYA
Son Dakika › Yerel › Sedaş İcra Başkanı Bekir Sami Güven Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.