Şehit ve Gazi Çocukları Kültür Gezisinde - Son Dakika
Yerel

Şehit ve Gazi Çocukları Kültür Gezisinde

Mehmetçik Vakfı'nca düzenlenen kültür gezisine katılan 100 şehit ve gazi yakını, Efes Antik Kenti ve Meryemana Evi'ni ziyaret etti.

06.07.2012 17:01

Mehmetçik Vakfı'nca düzenlenen kültür gezisine katılan 100 şehit ve gazi yakını, Efes Antik Kenti ve Meryemana Evi'ni ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı'ndan öğrenim yardımı alan öğrencilerin katıldığı kültür gezisinde, Selçuk ilçesindeki Meryemana Evi ve Efes Antik Kenti gezildi.

Kafileye başkanlık eden Mehmetçik Vakfı Bağışlar Müdürü Gürkan Akyüz, gezinin amacının "şehit ve gazi çocukları arasında kaynaşmayı sağlamak" olduğunu söyledi. Bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri etkinlikte, Kurtuluş mücadelesinin verildiği güzergahı gezdiklerini ifade eden Akyüz, bugün Kuşadası'na geçeceklerini ifade etti.

Bu arada, Efes Antik Kenti'ne girişte kimlikleri yanında olmayan 43 öğrenciden ücret alındı. Akyüz, kimlikleri yanında olmayan öğrenci başına 25 lira ödediklerini kaydederek, "Gerekli yazışmaları daha önce yapmamıza rağmen bu ücret alındı. Onlarda kendilerine göre haklı" diye konuştu.

Muhabir: İbrahim Uzun/ Ali Rıza Karasu/ Ramazan Ercan

Yayıncı: Şükran Yücel - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehit ve Gazi Çocukları Kültür Gezisinde - Son Dakika


Advertisement