Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali Resim Sergisi Açıldı

Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali Resim Sergisi Açıldı

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hanımlar Lokali kursiyerlerinin hazırladığı karma yağlı boya resim sergisinin açılışı yapıldı.52 kursiyerin hazırladığı birbirinden güzel 232 adet yağlı boya resmin yer aldığı açılışta usta...

14.05.2013 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hanımlar Lokali kursiyerlerinin hazırladığı karma yağlı boya resim sergisinin açılışı yapıldı. 52 kursiyerin hazırladığı birbirinden güzel 232 adet yağlı boya resmin yer aldığı açılışta usta ressamlara taş çıkartacak resimler gözlerden kaçmadı.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi Sergi salonunda ( ŞKM) sanatseverlerin beğenisine sunulan sergiye Gaziantep Vali Yardımcıları Mevlüt Kurban, Bayezit Bestami Alkan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinçoğlu Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, ile çok sayıda kursiyer ve sanatsever vatandaş katıldı.

HER GEÇEN GÜN SANATI DAHA ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Sergi açılışında konuşma yapan Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, "Gaziantep'imizde sanatla ilgili yapılan her faaliyet beni çok heyecanlandırıyor. Gaziantep'in sanayisi kadar sanat ve kültür alanına ilgisinin hızla geliştiğini görüyorum. Daha önceleri böylesi bir sergi açtığımızda üç-beş kişiyle açıyorduk. Ama bugün bakıyorum fazlasıyla kalabalığız. Bu güzel mekanların sanat severlere tahsis edilmesi bana gurur veriyor. Bu nedenle başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na, kurs öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇALIŞMALAR

Başkan Rıdvan Fadıloğlu da konuşmasında, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını ifade ederek, "Baktığımızda gerçekten birbirinden güzel, emek verilmiş çok değerli çalışmaları görüyoruz. Profesyonel eserleri aratmayacak kadar nitelikli ve kaliteli çalışmalar. Kültür alanında yaptığımız çalışmaların devamı gelecek. Biz her zaman sosyal tesislerimizde eğitim gören kursiyerlerimizi destekliyoruz. Onların öğrenmesi gelecek kuşakların öğrenmesidir. Yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı. Daha sonra sergiyi gezen protokol üyeleri ile konuklar, sanatçılardan eserlerin detayları hakkında bilgiler alarak hepsini tek tek tebrik ettiler ve güzel çalışmaların yanlarında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ŞKM) sanatseverlerin beğenisine sunulan yağlı boya resim sergisi 17 Mayıs tarihine kadar 10.00 ila 17.30 saatleri arasında açık kalacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika


Advertisement