Şehzadeler Aşevi'nin ihalesi yapıldı - Son Dakika
Yerel

Şehzadeler Aşevi'nin ihalesi yapıldı

Şehzadeler Aşevi\'nin ihalesi yapıldı

Şehzadeler Belediyesinin Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi iş birliği ile hayata geçireceği Şehzadeler Aşevi projesinin ihalesi yapıldı.

29.11.2021 12:11  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesinin Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi iş birliği ile hayata geçireceği Şehzadeler Aşevi projesinin ihalesi yapıldı. 897 bin 700 TL bedelle ihalesi yapılan projede, yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Projenin, 2022 yılının nisan ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi iş birliği ile Menderes Mahallesi 3. TOKİ Camii Sınırlarında hayata geçireceği Şehzadeler Aşevi projesinin ihalesi yapıldı. Konu hakkında bilgi veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Aşevi yapım işinin 27 Ekim 2021 tarihinde ihalesi yapılmış olup 18 Kasım 2021 tarihinde 897 bin 700 TL bedelle yüklenici firmayla sözleşme imzalanmıştır. 22 Kasım 2021 tarihinde yer teslimi yapılmış olup 150 gün süre sonunda bitirilmesi planlanmaktadır." dedi.

Parsel alanının 2 bin 980 metrekare olduğunu ve bu alanın yaklaşık 850 metrekarelik bölümünün Aşevi Binası ve sirkülasyon alanı ile çevre düzenlemesi olarak kullanılacağını kaydeden Başkan Çelik sözlerini şöyle sürdürdü: "Binamız bağlantı terasları ile birlikte toplam 295 metrekarelik alanda betonarme üzeri çelik çatı konstrüksiyon sisteminden oluşmaktadır. Binamızda; giriş kısmında yer alan 12 metrekarelik idari ofis bölümü, kadın personelimize hitap edecek olan 10 metrekarelik soyunma odası, 13 metrekarelik kuru depo saklama alanı, 66 metrekarelik pişirme alanı, soğuk hava depo alanları ayrılarak bölünmüş olan 62 metrekarelik et/tavuk, sebze ve hamur hazırlık alanları, 30 metrekarelik bulaşıkhanesi, imalat öncesi personel için dezenfektan uygulanacak olan holü, dış malzeme giriş, hazırlanan yemeklerin giriş ve kirli kapların dönüş işlemleri için hazırlanan teraslar bulunmaktadır. Bahçe bölümünde özellikle araç giriş-çıkış ve sevkiyatlar düşünülerek yaklaşık 550 metrekarelik alan saha betonu ile kaplanacaktır. Tüm mekanların tavanı taş yünü asma tavan ile kaplanacaktır. Çatıda hem su hem de ısı yalıtımı amacıyla poliüretan yalıtımlı sandviç panel çatı kullanılacaktır. İdari ofis ile soyunma odaları haricindeki tüm mekanlar duvar seramiği ile kaplanacaktır. Burada gerek sosyo ekonomik gerekse de fiziki şartlar hastalık, yaşlılık gibi nedeniyle evinde bir kap sıcak yemek pişirecek durumu, gücü olmayan ihtiyaç sahipleri için hizmet verilecek. Şehzadeler'imize hayırlı olsun." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzadeler Aşevi'nin ihalesi yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement