Selçuk Tıp'ta Beyaz Önlük Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Selçuk Tıp'ta Beyaz Önlük Heyecanı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencileri için 2015-2016 eğitim-öğretim yılı "Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenledi.

30.09.2015 14:16

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencileri için 2015-2016 eğitim-öğretim yılı "Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenledi.

SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin geleceğin doktor adayları olarak bugün mesleğe ilk adımlarını beyaz önlükleri giyerek attığını söyledi.

SÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı ise öğrencilere zorlu bir yolun başlangıcında olduklarını ve hocaları olarak her zaman destek vereceklerini vurguladı.

Çıktıkları yolun oldukça meşakkatli olduğunu aktaran Sarı, "Her şeyden önce bilmeniz gereken sevgi, saygı ve hoşgörü gibi bizi insan yapan özelliklerden uzaklaşmadan görevinizi yapmanız gerektiğidir. Hepinize başarılar diliyor, hayat boyu en büyük destekçiniz olacaklarına inandığım ailelerinizi tebrik ediyorum" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Gökbel başta olmak üzere protokol üyeleri ve akademisyenler fakülteyi kazanan öğrencilere beyaz önlüklerini giydirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Selçuk Tıp'ta Beyaz Önlük Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement