Selendi'nin Başarılı Polisleri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Selendi'nin Başarılı Polisleri Ödüllendirildi

Selendi\'nin Başarılı Polisleri Ödüllendirildi

Manisa’nın Selendi ilçesinde görev yapan biri komiser yardımcısı 6 polis memuru başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Kaymakamı Yasin Ortakcı tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

16.08.2014 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Selendi ilçesinde görev yapan biri komiser yardımcısı 6 polis memuru başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Kaymakamı Yasin Ortakcı tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

İlçede son 1 yıl içerisinde meydana gelen 3 ayrı esrar operasyonu, 100'den fazla aranan şahısların yakalanması, maskeli hırsızların yakalanması ve bunlara benzer birçok Asayiş ve narkotik olayların çözümünde başarı gösteren Selendi İlçe Emniyet Amirliğinde görevli biri Komiser yardımcısı olan 6 Polis memuruna İlçe Kaymakamı Yasin Ortakcı tarafından başarı belgesi verilerek ödüllendirildi. Kaymakamlık Makam Odasında gerçekleşen Törene İlçe Emniyet Amiri Mehmet Aslan, İlçe Emniyet Amirliğinde Görevli Komiser Bekir Yalım, Komiser Yardımcısı Ali Parlak ve Polisler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Yasin Ortakcı, mesai kavramı olmadan 24 saat görev yapan emniyet teşkilatı mensuplarının yaptıkları başarılı çalışmalar sonucunda asayiş olaylarının azaldığını belirtti. Kaymakam Ortakcı, "İzinsiz olarak Hint keneviri bitkisi yetiştiren şahısların yakalanması ve bunların yanı sıra sizlerin üstün gayret ve becerileriniz ile ilçemiz daha güvenli bir hal aldı. İnanç ve kararlılıkla çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ayrıca İlçe Emniyet amirliğinde görev yapan bütün emniyet personeline teşekkür ediyorum" dedi. Başarı belgesi almaya hak kazanan emniyet mensupları ise, Kaymakam Yasin Ortakcı'ya teşekkür ederek bu belgenin kendilerinin sorumluluğunu daha da artırdığını bu sorumluluğu daha fazla çalışarak üstesinden geleceklerini söylediler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'nin Başarılı Polisleri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement