Serdivan'da Madagaskar Türkiye Sirki gösterisi büyük ilgi gördü - Son Dakika
Yerel

Serdivan'da Madagaskar Türkiye Sirki gösterisi büyük ilgi gördü

Serdivan\'da Madagaskar Türkiye Sirki gösterisi büyük ilgi gördü

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde düzenlenen Madagaskar Türkiye Sirki gösterisi, palyaço, akrobasi ve dans gösterileriyle vatandaşların beğenisini kazandı. Çocuklar ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, çizgi film karakterleri sahne aldı ve renkli görüntüler ortaya çıktı. Organizasyona katılan vatandaşlar, etkinliğin tekrar yapılması durumunda yeniden katılmak istediklerini belirtti.

16.10.2023 10:44  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde akrobasiden palyaço gösterilerine birçok etkinliğin yer aldığı organizasyon beğeni topladı.

Madagaskar Türkiye Sirki'nin son durağı Sakarya oldu. Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda yapılan gösteri Sakaryalı vatandaşların beğenisine sunuldu. Çizgi film karakterlerinden palyaço gösterilerine, dans gösterilerinden akrobasi gösterilerine kadar birçok etkinliğin yer aldığı organizasyonda vatandaşlar doyasıya eğlendi. Bazı gösterilere izlemeye gelen vatandaşların katılması ise ortaya renkli görüntüler çıkardı.

Ülkenin her il ve ilçesinde gösteriler sunduklarını aktaran Madagaskar Türkiye Sirki'nde görevli Ayşe Esin Kalecik, "Çocuklar ve veliler gösterilere çok ilgi gösteriyor. Sahne sanatlarına olan ilgi Türkiye'de gerçekten güzel. Bu anlamda katılımları bizde başarılı buluyoruz" dedi.

"Etkinlik bir daha yapılırsa gelmeyi çok isterim"

Organizasyona katılan vatandaşlardan Reyhan Derin Doğu, "İçeride ilk önce şarkı çalmaya başladı. Sonrasında ise çizgi film karakterleri sahneye çıkıp oyunlar oynadı. Akrobasi gösterisi sunan insanlar sahneye çıkarak çeşitli oyunlar sergiledi. Etkinlik bir daha yapılırsa gelmeyi çok isterim" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serdivan'da Madagaskar Türkiye Sirki gösterisi büyük ilgi gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement