Serik'te "Çanakkale'de Bin Şehit Serik'te Bin Yürek" Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Serik'te "Çanakkale'de Bin Şehit Serik'te Bin Yürek" Programı Düzenlendi

Serik\'te "Çanakkale\'de Bin Şehit Serik\'te Bin Yürek" Programı Düzenlendi

Antalya Valiliği, İl Müftülüğü, Serik Kaymakamlığı ve Serik Müftülüğü’nün birlikte düzenlediği "Çanakkale’de Bin Şehit Serik’te Bin Yürek" adlı şehitleri anma programı gerçekleştirildi.

26.03.2015 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valiliği, İl Müftülüğü, Serik Kaymakamlığı ve Serik Müftülüğü'nün birlikte düzenlediği " Çanakkale'de Bin Şehit Serik'te Bin Yürek" adlı şehitleri anma programı gerçekleştirildi.

Serik Karalar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programa Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, İl Müftüsü Osman Artan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftüsü Abdukkadir Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda, şehitlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim tilaveti okutuldu. Çanakkale'de şehit olan ve Genelkurmay Başkanlığı kayıtlarında yer alan Serikli şehitlerin isimleri slayt gösterisi ile tanıtılırken, Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Mustafa Arıkan, Çanakkale ile ilgili konferans verdi. Kozan Cami İmam Hatibi Emre Mutlu ise bağlamasıyla Çanakkale Türküsü söyledi.

Programın sonunda İlçe Müftüsü Karakuş, şehitlerin ruhuna dua etti ve okunan tevhitleri bağışladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serik'te 'Çanakkale'de Bin Şehit Serik'te Bin Yürek' Programı Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement