Sevgililer Günü'nü Dans Ederek Kutladılar - Son Dakika
Yerel

Sevgililer Günü'nü Dans Ederek Kutladılar

Sevgililer Günü\'nü Dans Ederek Kutladılar

Adana’da ‘Sevgililer Günü’ kapsamında düzenlenen, ‘Dans Gecesi’ne katılan aşıklar, kendilerini müziğin ritmine bıraktı, aşk ve tutku dolu danslarıyla birbirlerine olan sevgilerini dile getirdi.

15.02.2017 13:00

Adana'da 'Sevgililer Günü' kapsamında düzenlenen, 'Dans Gecesi'ne katılan aşıklar, kendilerini müziğin ritmine bıraktı, aşk ve tutku dolu danslarıyla birbirlerine olan sevgilerini dile getirdi.

Dans eğitmeni Ata Ivak'ın düzenlediği 'Sevgililer Gecesi'ne genç çiftler yoğun ilgi gösterdi. 'Sevgililer Günü' için salon, özel olarak süslenirken, aydınlatma olarak da kırmızı tonlarının ağır olduğu mumlar tercih edildi. Salonda özel olarak tasarlanan şömine de yakılırken, ortaya da romantik bir tablo çıktı.

DJ Koray'ın performansıyla renk kattığı gecede sevgililer, kendilerini adeta müziğin ritmine bıraktı. Aşk ve tutku dolu danslarla birlikte objektif karelerine de unutulmaz anlar yansıdı. Gecede, Çaça başta olmak üzere rumba, merenque, tumba, bachata, bomba, plena, paso doble ve bolerodur gibi Latin dansları da yapıldı.

'Sevgililer Gecesi' ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ata Ivak, "14 Şubat'ın sevgililer için unutulmaz bir gün olmasını istedik. Bunun için de özel bir gece hazırladık. Aşıkların, kendilerini müziğin ritmine bırakıp, danslarıyla sevgilerini ortaya koyabilmeleri için onlara bir fırsat sunduk. Oldukça güzel ve keyifli olduğu kadar unutulmaz anların yaşandığı bir gece oldu. Biz, sadece bir gün değil, her gün 'Sevgililer Günü' olduğunu düşünüyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgililer Günü'nü Dans Ederek Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement