Seydişehir'de Cumhuriyet Başsavcılığı ile Kaymakamlık arasında ikili işbirliği protokolü imzalandı.
Protokolle, kamu hizmeti cezası veya gözetim altında kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalışma yükümlülüğü olan vatandaşlar, kamu kurumlarında çalıştırılabilecek.
Kaymakamlıkta düzenlenen törende, işbirliği protokolünü, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ile Seydişehir Cumhuriyet Savcısı Umut Bülent Gökçekuyu imzaladı. Törende, Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan ve Uzman Murat Özer de hazır bulundu.
Sonel, denetimli serbestlik sisteminin Türkiye'de önemli bir yere geldiğini, denetimli serbestlik hizmetlerinin yerine getirilmesine ve hükümlülerin iyileştirilmesi sürecinde her türlü desteği sağlayacaklarını bildirdi. - Konya
Son Dakika › Yerel › Seydişehir Kaymakamlığı ile Cumhuriyet Başsavcılığı Arasında İşbirliği Protokolü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.