Sgk İl Müdürlüğü'nden Mali Müşavirler Odası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sgk İl Müdürlüğü'nden Mali Müşavirler Odası'na Ziyaret

Sgk İl Müdürlüğü\'nden Mali Müşavirler Odası\'na Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Kır ve müdür yardımcılarından oluşan heyet Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti.

15.05.2012 12:37

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Kır ve müdür yardımcılarından oluşan heyet Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan, SGK İl Müdürü Mehmet Kır, 14-20 Mayıs tarihleri arasındaki Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret ettiklerini belirtti. Kır "Burada rutin bilgilendirme işlemi değil, daha etkin olarak, ilköğretim okullarına, sivil toplum ve sosyal taraflara ve tüm kamuoyuna yazılı ve görsel basın aracılığı ile tüm etkinliklerimizi duyurmak istiyoruz. Standlar açarak vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini almak, şikayetlerini almak ve bu konuda anketler düzenleyerek sosyal güvenliğin bilincini tüm kesimlere yerleştirmek istiyoruz." dedi.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sosyal güvenlik haftasının başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Özsoy, bu tür haftaların kutlanmasında mesleki ve bilgilendirmeye yönelik etkinliklerin dışında sosyal, sanatsal ve sportif etkinliklerin de son derece önemli olduğunu ifade etti.

(SK)

15.05.2012 12: 17: 32

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk İl Müdürlüğü'nden Mali Müşavirler Odası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement