Sıcak Hava Berberlere Yaradı - Son Dakika
Yerel

Sıcak Hava Berberlere Yaradı

Sıcak Hava Berberlere Yaradı

Tekirdağ’da etkili olan sıcak hava berberlere yaradı.

15.08.2015 10:56

Tekirdağ'da etkili olan sıcak hava berberlere yaradı. Sıcaklardan bunalan vatandaşlar, rahat etmek için çareyi daha sık aralıklarla saç kestirmekte buldu.

Tekirdağ'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve hissedilen sıcaklığın 40 derecenin üzerine çıkması vatandaşları bunalttı. Sıcak hava dolayısıyla uzun saçtan bunalan bazı vatandaşlar çareyi daha sık aralıklarla ve kısa saç kestirmekte buldu. Bu durum ise en çok berberlere yaradı.

Sıcak havalarla birlikte işlerin yüzde 40 ila yüzde 50 oranında artığını söyleyen Berber Osman Yiğit, "Sıcaklar dolayısıyla işlerimizde artış var. İnsanlar daha kısa saçı tercih ediyor havalardan dolayı, sıcaklardan dolayı. İşlerimiz güzel, bayağı yoğunluk yaşıyoruz. Gece geç saatlere kadar çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Sıcak havalarla birlikte müşteri sayısında ciddi bir artış olduğunu belirten Berber Nuri Şen, "Sıcak havada vatandaşlar bunaldığı için kısa saçı tercih ediyor. Çünkü kısa saç yıka ve çık. O yüzde vatandaş yazın daha çok saç kestiriyor. Kışın soğuk olduğu için saçı uzatarak üşümüyor. Sıcak havalar bize yaradı" dedi.

Saçını kestirmek için berbere geldiğini söyleyen Necati Avcı, "Sıcak havalardan bunaldığım için berbere geldim. Saçlarımı kısa kestirmek istiyorum. Havaların çok sıcak olmasından dolayı kestiriyorum. Saç kısa olduğu zaman daha rahat ediyorum" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sıcak Hava Berberlere Yaradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement