Sigortadan Özmen'in Ailesine 20 Bin TL'lik Çek - Son Dakika
Yerel

Sigortadan Özmen'in Ailesine 20 Bin TL'lik Çek

Sigortadan Özmen\'in Ailesine 20 Bin TL\'lik Çek

işçi olarak çalışırken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Rasim Özmen'in ailesine sigorta tarafından 20 bin TL'lik çek verildi.

08.06.2013 11:45

TİGEM Dalaman Tarım İşletme Müdürlüğü'nde

işçi olarak çalışırken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Rasim Özmen'in ailesine sigorta tarafından 20 bin TL'lik çek verildi.

Düzenlenen çek töreninin sunumunu yapan Emine Öztürk; " Hak İş'e bağlı Öz Orman İş Sendikası tarafından düzenlenen Ferdi Kaza Grup Sigortası bilgilendirme toplantısına hoş geldiniz. Sizleri Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadşları; aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'na davet ediyorum." Yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra konuşmasına devam eden Emine Öztürk; " Bu gün burada elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden iş arkadaşımız ve kardeşimiz Rasim Özmen'in anısı için toplanmış bulunmaktayız.

Sendikamız tarafından Ferdi Kaza Grup Sigortası yapılan İşçimizin ailesine sigortadan alınan 20 Bin TL çek verilecektir" dedi.

Hak İş Genel Başkan Yardımcısı Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan'da, "Bu gün burada biraz önce takdim edilen arkadaşımızın dediği gibi, 17 Nisan'da elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren Rasim Özmen'in anısı için burada toplanmış bulunuyoruz. Trafik kazaları Türkiye'miz için bir sorun. Trafik kazasında yaşamını yitiren bu arkadaşımızın ailesi için tertip edilen tören için buradayız. Çek takdimini evine gidip de yapabilirdik. Buradaki amacımız işçi sendikaları arasında ilkt defa ferdi kaza Grup Sigortası yapan sendikayız. İstiyoruz ki bütün işçiler aynı kapsama alınsın; hizmet hepsine yapılsın. Bizim sendika olarak bütün halkımız duysun, işçilerimize yayılsın istiyoruz. Bütün amacımız budur. Bugün burada değil de aileyi gidip, çekini takdimde edebilirdik. Bu aile ile bizim aramızda kalırdı. İstiyoruz ki kamuoyuna basın aracıyla yaygınlaştıralım; diğer sendikalara bağlı kişilerde bu tür hizmetlerden yararlansın istiyoruz. Sendikamız 2008 yılında başka bir sendika ile birleşmesi münasebetiyle faaliyete geçen bir gruptur. İş kolumuzun en güçlü sendikasıdır. Şu anda 28 bin civarında üyemiz vardır. Sendikacılık bizim asli görevimiz. Sendika olarak yola çıkarken bir sloganla çıktık. Ağlayan gözlerin gülen yüzleri olacağız dedik. Çıkış yolumuz budur. Bir esnaf işine nasıl genişletmek istiyorsa, sendikalarda kendilerini geliştirmelidir. Bizde kendi aramızda konuşup, bütün işçilerimize ferdi kaza sigortası yapalım; sigorta primlerini de sendika ödesin dedik. Bunu yarken çok zorlandık. İşçilerimizden form doldurmaları için çok bekledik. Anlaştığımız sigortanın tek şartı vardı, kaza yapan kişinin alkollü olmaması şartı vardı. Her üyemize 20 bin TL değerinde Ferdi Kaza Sigortası yaptırdık. Bu gün burada kazalarda hayatını kaybeden işçilerimizin 17 si olan Rasim Özmen'in ailesine ödeme yapılacaktır" dedi.

Kazada hayatını kaybeden Rasim Özmen'in Büyük oğlu Hüseyin Özmen sahneye çağrılıp, Kaymakam Yılmaz Şimşek, Garnizon Komutanı Hv. İst. Alb. Murat Şelçuk Çol ve Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Arsaln tarafından 20 bin TL'lik çeki verildi.

Çek verme ve Ferdi Kaza Sigortası bilgilendirme törenine Kaymakam Yılmaz Şimşek, Garnizon Komutanı Hv. İst. Alb. Murat Şelçuk Çol, Öz Orman Genel Başkanı settar Aslan, Öz Orman Sendikası Genel Mevzuat ve Araştırma Sekreteri Mehmet Çelik, Dalaman Orman İşletme Müdürü Adem Acar, Müdür Yardımcısı Özay Güçlü, İşletme Şefleri Tigem Müdürü Şefahattin Zeybek, Öz Orman Sendikasına bağlı Tigem İşçileri, Orman işçileri ve

kazada hayatını kaybeden Rasim Özmen'in eşi Meryem Özmen, büyük oğlu Hüseyin

ile küçük oğlu Emre Özmen yer aldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sigortadan Özmen'in Ailesine 20 Bin TL'lik Çek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement