Şıhcan Gençlik Merkezinden Muhteşem Gençlik Şöleni - Son Dakika
Yerel

Şıhcan Gençlik Merkezinden Muhteşem Gençlik Şöleni

Şıhcan Gençlik Merkezinden Muhteşem Gençlik Şöleni

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Şıhcan Gençlik Merkezi, düzenlediği Gençlik Şöleni ile izleyenleri büyüledi.

15.02.2012 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Şıhcan Gençlik Merkezi, düzenlediği Gençlik Şöleni ile izleyenleri büyüledi.

Şahinbey Kültür Merkezinde düzenlenen ve yaklaşık iki saat süren programda Şıhcan Gençlik Merkezinde anasınıfı, el sanatları, bağlama, kuaförlük ve gitar kursiyer öğrencileri kısa sürede öğrendikleri bilgi, beceri ve hünerlerini sergiledi. Gençlik Şöleni'ne Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, daire müdürleri, sosyal tesislerin yönetici ve öğretmenleri ve kursiyerlerin aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda ilk olarak anasınıfı korosu türkülerini söyledi. Daha sonra 7 bölge 7 halay ekibinin muhteşem gösterileri ise salonda alkış seslerini yükseltti. Kuaförlük kursu öğrencileri ise sahnede kısa sürede saç kesimi yaprak, kendi hazırladıkları gelinlik modellerinin gösterildiği mini bir defile yaptı.

Gençlik Şöleninin finalinde sahneye çıkan bağlama kursu öğrencileri ise birbirinden güzel eserleri ile izleyenleri coştururken, gitar kursu öğrencileri ise finalde seslendirdikleri popüler şarkılarla büyük beğeni topladı. Şölende ayrıca fuaye salonunda sergilenen el sanatlar sergisinde tel kırma ve boncuk sanatının cam tepsi ve tablo ile bütünleştiği ürünler büyük beğeni kazandı. Program sonunda kursiyerler ve izleyiciler çok güzel bir program olduğunu belirterek, gençlik merkezi ve sosyal tesisleri açarak ücretsiz şekilde halkın hizmetine sunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ettiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şıhcan Gençlik Merkezinden Muhteşem Gençlik Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement