Siirt İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu 2015 yılı ilk toplantısı, Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilikte yapılan toplantıda konuşan Tutulmaz, 2015 yılının uyuşturucu ve uyuşturucu kullananlarla mücadele konusunda etkin ve iyi bir yıl olasını diledi.
Bağımlılık yapan ve insan sağlığını olumsuz etkileyen maddelerin kullanımı konusunda kamu görevlilerinin daha hassas olması gerektiğini anlatan Tutulmaz, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek hazırlamak, iyi bir eğitim vermek, onları bu tür tehlikelerden korumak en önemli hedefimiz ve görevimizdir. Bu bakımdan, kurumlarımızın kendi görev alanları ile ilgili çalışmalarını ve denetimlerini hassasiyetle sürdürmeleri gerekir" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından kurul üyelerine bir sunum yapıldı.
Toplantıya, Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ferhat Yasan, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Birinci, İl Sağlık Müdürü Serkan Aslan, İl Halk Sağlığı Müdürü Bahadır Özdemir ile diğer kurum yetkilileri katıldı. - Siirt
Son Dakika › Yerel › Siirt İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?