Siirt'te Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi

Siirt\'te Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Siirt Polisevi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programında il protokolü ile bayramlaştı. Kızılkaya, güvenlik güçlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca şehit jandarma er Süleyman Sungur'un ailesiyle de bayramlaştı.

11.04.2024 11:39

Siirt'te Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Vali Kemal Kızılkaya, Siirt Polisevi'nde gerçekleştirilen programda il protokolü ile bayramlaştı. Jandarma ve polis noktalarını ziyaret eden Kızılkaya, güvenlik güçlerinin bayramını kutladı. Kızılkaya, Kezer mevkisindeki Jandarma Trafik Kontrol Noktası'nda, vatandaşların bayramını tebrik etti, trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.Kilit-1 Polis Uygulama Noktası, Sevgi Evleri, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret eden Kızılkaya, ardından şehit jandarma er Süleyman Sungur'un ailesiyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Vali Kızılkaya'ya ziyaretlerinde, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca, Siirt 3. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Emrullah Öztürk, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük eşlik etti. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt'te Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement