Silopi Kaymakamlığı 700 Depremzede Ailenin Yüzünü Güldürecek - Son Dakika
Yerel

Silopi Kaymakamlığı 700 Depremzede Ailenin Yüzünü Güldürecek

Silopi Kaymakamlığı 700 Depremzede Ailenin Yüzünü Güldürecek

Şırnak'ın Silopi Kaymakamlığı, ilçeye yerleşen Vanlı depremzedeler için kolları sıvadı.

24.02.2012 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi Kaymakamlığı, ilçeye yerleşen Vanlı depremzedeler için kolları sıvadı. Oluşturulan komisyon, depremzede 700 ailenin temel ihtiyaçlarını tespit ederek yardımda bulunacak.

Silopi Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan 7 kişilik komisyon, ilçe merkezi ve köylere yerleşen yaklaşık 700 depremzede ailenin evlerini ziyaret ederek, temel ihtiyaçların neler olduğunu tespit etti. Komisyon, sorunları not aldıktan sonra gerekli ihtiyaç listesini çıkartarak, sorunların giderilmesi için çalışmalara başladı.

Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, depremzede ailelerin çektikleri sıkıntılara merhem olmak için kaymakamlık nezdinde çalışma başlattıklarını belirterek, "7 kişiden oluşan komisyon üyelerimiz yaklaşık 700 depremzede ailenin evlerini dolaşarak, temel ihtiyaçların tespitinde bulundu. Bu aşamadan sonra tespit edilen ihtiyaç listelerinin temin edilmesi ve depremzede ailelerin mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" şeklinde konuştu.

Silopi Kaymakamlığı, Van depremi sonrasında eğitimlerine Silopi'de devam eden 500 öğrencinin velisine nakit para yardımında da bulunmuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi Kaymakamlığı 700 Depremzede Ailenin Yüzünü Güldürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement