- Dicle Üniversitesi yetkilileri Silvan Meslek Yüksekokulu'na yeni bina
için incelemede bulundu
Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülküf Güneli ve mimar Nesrin Kaya, MYO için yapılacak yeni binanın alanında incelemelerde bulundu.
Silvan MYO'a yeni bina yapımı için gereken çalışmaları en kısa zamanda tamamlayacaklarını belirten Güneli, "Yüksek okulunun Silvan'da açılması için kamu kurumları ve iş adamları ellerinden geleni yaptılar. Yeni bina yapımı için de beraber çalışacağımızdan hiç şüphemiz yok. En kısa zamanda yeni binamızı okulumuza kazandıracağız" dedi.
Silvan MYO Müdürü Murat Hevedanlı, yeni bina dışında yurt çalışmalarını da sürdüğünü aktararak, kısa sürede 300 kişilik öğrenci yurt binasının temelini atacaklarını bildirdi. - Diyarbakır
Son Dakika › Yerel › Silvan Myo İçin Yeni Bina Çalışması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.