Sinan Yağmur, Kitabının İlham Kaynağı Olan Urfa'ya Geliyor - Son Dakika
Yerel

Sinan Yağmur, Kitabının İlham Kaynağı Olan Urfa'ya Geliyor

Sinan Yağmur, Kitabının İlham Kaynağı Olan Urfa\'ya Geliyor

Ünlü yazar Sinan Yağmur, yeni romanı ''Aşkın Meali 2 İbrahim ve Hacer'' kitabının ilk gala imza ve söyleşisini, kitabına ilham kaynağı olan Şanlıurfa'da imzalayacak.

09.11.2013 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kitabında Hz. İbrahim ve Urfa'yı yazan ünlü yazar, ( Şanlıurfa'da Halilullah Aşkını Yaşamak (Allah'ın dostu. Kur'an-ı Kerim'de 'Allah, İbrahim'i dost (Halil) edindi denilmektedir) okurlarıyla, 16 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'te Ş.Urfa Piazza AVM'deki Ada Kitap'ta buluşacak.

Ünlü yazarın, Hz. İbrahim Peygamberin yaşadığı şehir Şanlıurfa ile Balıklıgöl'ün Türkiye ve dünyaya tanıtılmasına büyük katkı sunması beklenen kitabının diğerleri gibi satış rekorları kırması bekleniyor. Mevlana yazılarıyla ünlenen Sinan Yağmur, son 4 yıldır Türkiye'nin en çok okunan ve ''Aşkın Gözyaşları'' serisinin yazarı olarak milyonları peşinden sürüklüyor.

Kırşehir doğumlu ve Konya'da yaşamasına rağmen fahri Şanlıurfa hemşerisi ilan edilen Sinan Yağmur, kendisini Şanlıurfa yazarı olarak gördüğünden Yazarlar Birliği'ne Şanlıurfa'dan üye olmuştu. Romanının kitap kampını da Şanlıurfa'da yapan Sinan Yağmur'un, her yıl ''Halil İbrahim Günleri'' düzenlenmesi için yoğun bir gayret göstereceği belirtildi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sinan Yağmur, Kitabının İlham Kaynağı Olan Urfa'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement