Sincan Belediyesi'nden Mevlid Kandili Özel Programı - Son Dakika
Yerel

Sincan Belediyesi'nden Mevlid Kandili Özel Programı

Sincan Belediyesi\'nden Mevlid Kandili Özel Programı

Sincan Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in doğumunun yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni coşku ve dualarla kutladı.

13.12.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sincan Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in doğumunun yıl dönümü olan Mevlid Kandili'ni coşku ve dualarla kutladı. Mevlid Kandili programı kapsamında eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan Sincanlılarla buluştu.

Sincan Belediyesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in dünyaya teşrifleri olan Mevlid Kandili'ne özel bir program düzenledi. Sincan Belediyesi Çok Katlı Otopark Konferans Salonu'nda gerçekleşen 'Mevlid Kandili Özel' programı Yavuz Sultan Selim Camii Müezzin Kayyımı Mustafa Bal'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Vatandaşlar, program kapsamında Sincan'a gelen eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ile birlikte peygamber sevgisini tazeledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda adeta insan seli yaşandı. Sincanlılar, programı izleyebilmek için saatler öncesinden Çok Katlı Otopark Konferans Salonu'nu doldurdu.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, tüm İslam aleminin Mevlid Kandili'ni kutlayarak, "Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'i ve dünyaya mesajlarını daha iyi anlamamız için güzel bir fırsattır. O, rahmet yüklü mesajları ile bütün insanlık için umut vaad etmeye devam etmektedir. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz, dünyaya teşrifleri ile ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Böylesine anlamlı bir günde dualarımız eksik olmasın. Tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincan Belediyesi'nden Mevlid Kandili Özel Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement