Sincik'te İlköğretim Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Sincik'te İlköğretim Haftası Kutlandı

Sincik\'te İlköğretim Haftası Kutlandı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde İlköğretim Haftası kutlaması Söğütlü Cumhuriyet İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

22.09.2016 14:29

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde İlköğretim Haftası kutlaması Söğütlü Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleştirildi.

2016-2017 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası törenine Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Garnizon Komutanı Jandarma Başçavuş Şevket Başer, Mal Müdiresi Canan Barutçu İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Bayram, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

Okul Müdürü Nazif Erkut yaptığı konuşmasında, "Eğitim sağlam temeller üzerinde kurulmasında ve kişilerin ileri yaşlardaki başarısında ilköğretimin önemi yadsınamaz bir gerçektir. Çağımızda bilgi hem çok çeşitli hemde ulaşılması çok kolay hale geldi. Hızla gelişen ve değişen bir dünyada yaşıyoruz. Teknoloji ve iletişimin gelişmesini olumlu değerlendirip ve olumsuzluklardan uzak durabilmek ancak iyi bir eğitimle sağlanır. Gelecek eğitimle biçimlenip değişecek ve bu değişim A'dan Z'eye kadar her şeyi etkileyecektir. İşte bugün hep birlikte geleceği biçimlendirecek, dünyayı değiştirecek, Türkiye'nin aydın insanlarını olacak siz değerli öğrencilerimiz için çalışmaya başlıyoruz. İnsanların ilk eğitim aldıkları yer ailesi, ilk öğretmenleri annesi ve babasıdır. İşte bu sebeple biz öğretmenlere en büyük desteği öğrencilerimizin aileleri verecektir" dedi.

Cumhuriyet İlkokulu mezun öğrencilerinden Elif Sağ, Türk Bayrağını okula ilk adımı atan minik öğrencilerden Yahya Kerem Derindere'ye teslim etti. Tören, öğrenciler tarafından günün anlamına ilişkin şiirlerin okumasının ardından protokol üyeleri ve öğrencilerin okul girişine asılan 15 Temmuz Şehitleri Panosunun önünde hatıra fotoğrafı çekmeleri ile sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik'te İlköğretim Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement