Sinopale-Ayda Bir Gün Sokak Bizim" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Sinopale-Ayda Bir Gün Sokak Bizim" Etkinliği

Sinop'ta sokak kültürünü canlandırmayı, yaya öncelikli erişimi ve yaşanabilir sokakları temel alan "Sinopale Ayda Bir Gün Sokak Bizim" etkinliğinin ikincisi başladı.

04.05.2014 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'ta sokak kültürünü canlandırmayı, yaya öncelikli erişimi ve yaşanabilir sokakları temel alan "Sinopale-Ayda Bir Gün Sokak Bizim" etkinliğinin ikincisi başladı.

Sinop Sokak Bizim Derneği'nce organize edilen etkinlik, Sinop Belediyesi ve Sinop Kadın Emeğini Kalkındırma Derneğinin de katkılarıyla Okullar Caddesi'nde başladı.

Her yaştan insanın ilgi gösterdiği etkinlikte gençler ve çocuklar tarafından çeşitli spor aktiviteleri, sanat atölyeleri, tavla turnuvaları, müzik dinletileri, sokak oyunları, tiyatro gösterileri, sokak örgüsü, açık mikrofon, çocuklara yönelik resim atölyesi gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi

Etkinlikte konuşan Avrupa Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Melih Görgün, her ay seçilen bir sokakta böyle bir etkinlik gerçekleştireceklerini belirtti.

Etkinliğin ilkini geçen ay başlattıklarını vurgulayan Görgün, "Bu etkinlik Türkiye içerisinde kendi semtini düşünen insanların ortaya çıkardığı bir etkinlik. Biz de onlardan rica ettik ve bu etkinliği Sinop'a taşıdık, İstanbul'dan sonra Sinop'ta uygulanıyor" dedi. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinopale-Ayda Bir Gün Sokak Bizim' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement