Şirinyer Lisesi Mezunları Öğretmenleri ile Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Şirinyer Lisesi Mezunları Öğretmenleri ile Yemekte Buluştu

Şirinyer Lisesi Mezunları Öğretmenleri ile Yemekte Buluştu

İzmir Şirinyer Lisesi mezunları düzenledikleri gecede, 23 yıl aradan sonra öğretmenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

03.02.2015 17:24

İzmir Şirinyer Lisesi mezunları düzenledikleri gecede, 23 yıl aradan sonra öğretmenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

1973 yılında öğretime açılan Şirinyer Lisesi, yeni adıyla Şirinyer Anadolu Lisesi'nin 1992-1993 yılı mezunları, bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla düzenlediği gecede buluştu. Mezunlar, tam 23 yıl sonra öğretmenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Duygu dolu anların yaşandığı gecede mezunlar, bol bol öğretmenleri Füsun Biçer ve Canay Zünbülcan Karaman ile hasret gidererek eski anılarını tazeledi.

Buluşma etkinliğini organize eden mezunlardan Hilal Anık, 1992-1993 yılı mezun arkadaşları birlikte yıllar sonra öğretmenleriyle buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Anık, "Öncelikle yıllar sonra öğretmenlerimizle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğretmenlerimizle birlikte okul yıllarındaki anılarımızı, komik anlarımızı yeniden canlandırdık. Oldukça keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşadık. Ben etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarıma ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Emekli öğretmenlerden Canay Zünbülcan Karaman da, öğrencileri ile bir arada olmaktan dolayı sevinçli olduğunu dile getirerek, "Çok heyecanlıyım öğrencilerimle buluştuğum gecede yaşadığım duyguları anlatamam, 23 yıl sonra hepsi ayrı bir değer öğrencilerinle sanki yine okuldaymışız gibi, sanki hiç zaman geçmemiş gibi, hepsiyle gurur duydum" diyerek duygularını aktardı. Gecede, mezunlar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken, kimi zamanda söylenen şarkılara eşlik etti.

Öte yandan, programda 41 yaşına basan mezunlardan Hatice Beler Gültekin için de sürpriz doğum günü düzenlendi. Arkadaşlarının sürprizi karşısında oldukça duygulanan Gültekin, doğum günü pastasını arkadaşlarıyla birlikte kesti.

Mezunlar, 17 Mayıs 2015 tarihinde ise bir piknikte tekrar bir araya gelecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şirinyer Lisesi Mezunları Öğretmenleri ile Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement