Şırnak Belediyesi'nden Personellerine İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Şırnak Belediyesi'nden Personellerine İftar Yemeği

Şırnak Belediyesi\'nden Personellerine İftar Yemeği

Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan, bir hafta boyunca düğün salonunda verilecek olan iftar yemeği programının ikinci gününde belediye personelleriyle buluştu.

09.08.2012 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan, bir hafta boyunca düğün salonunda verilecek olan iftar yemeği programının ikinci gününde belediye personelleriyle buluştu.

Düğün Salonu'nda verilen iftar yemeğine; Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan, Şırnak Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Basan, belediye meclis üyeleri ve personelleri katıldı. Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan, iftar yemeğinde belediye personelleriyle bir araya gelerek, çalışanların sorunlarını dinledi. İftar yemeği esnasında kürsüye çıkarak bir açıklama yapan Başkan Vekili Saltan, "Öncellikle böyle bir Ramazan akşamı iftar yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan kendim ve meclis üyesi arkadaşlarım adına büyük bir mutluluk duyuyorum. 15 Eylül 2011 tarihinde belediye başkanımız Ramazan Uysal ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın tutuklanması ile birlikte şeffaf belediyecilik anlayışına kaldığı yerden itibaren devam ediyoruz. Arkadaşlarımızın tutuklanmasından dolayı zorunlu bir görev değişimi oldu. Bu süre içerisinde sizlerle birlikte yaşanan büyük zorluklara rağmen Şırnak halkına en iyi şekilde hizmet vermek için çaba gösterdik. Şehrimizi daha güzel yerlere taşımak için çalışma tempomuzu arttırılmalıyız. Bugün dayanışma günüdür. Şırnak Belediyesi, yediden yetmişe tüm çalışanlarıyla el ele vererek, Şırnak'ta daha güzel bir kent oluşturmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacaktır" dedi.

Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan yaptığı açıklamada; "Belediye olarak halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek ve kentimize daha güzel bir vizyon kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaların daha aktif bir şekilde yürütülebilmesi için sık sık birimler arası karşılıklı bilgi alış verişi yapılmalıdır. Belediye birimleri tıpkı bir zincirin halkası gibidir. Birimler arası iletişim ne kadar sağlıklı ve güçlü olursa işler de bir o derece kolay ve daha pratik bir şekilde yürütülebilir. Bu noktada koordineli bir şekilde hareket ederek, halkımıza her alanda kolaylık sağlamak için çalışacağız" dedi.

Şırnak Belediye Başkan Vekili Saltan, konuşmasının sonunda belediye çalışanlarına Şırnak halkı için harcanan emek ve çabadan dolayı teşekkür etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak Belediyesi'nden Personellerine İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement