Şırnak Valiliği'nden Vatandaşlara 'Dışarı Çıkmayın' Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Şırnak Valiliği'nden Vatandaşlara 'Dışarı Çıkmayın' Uyarısı

Şırnak Valiliği\'nden Vatandaşlara \'Dışarı Çıkmayın\' Uyarısı

Şırnak şehir genelinde yoğun kar nedeniyle bütün köy yolları ulaşıma kapanırken, özel idare ekipleri özellikle köy yollarını açmak için çalışma başlattı.

12.12.2013 15:39

Şırnak şehir genelinde yoğun kar nedeniyle bütün köy yolları ulaşıma kapanırken, özel idare ekipleri özellikle köy yollarını açmak için çalışma başlattı. Şırnak Valiliği ise vatandaşların mecbur olmadıkça araçla trafiğe çıkmamaları ve vatandaşların bina çatılarında biriken kar yığınları ile buz sarkıtlarının düşme ihtimaline karşı dikkatli olmalarını konusunda uyarıda bulundu.

Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada vatandaşların mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaları istendi. Açıklamada, "İlimiz merkezi ve ilçelerinde devam etmekte olan yoğun kar yağışı sebebiyle; sürücülerimizin mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları, vatandaşlarımızın bina çatılarında biriken kar yığınlarının ve buz sarkıtlarının düşme ihtimaline karşın dikkatli olmaları büyük önem taşımaktadır. İlgililere ve tüm vatandaşlarımıza duyurulur" denildi.

Ayrıca Şırnak merkez ve tüm ilçe ile köylerinde okullara birer gün, Güçlükonak, İdil, Uludere ve Beytüşşebap ilçeleri ve köylerinde ise eğitime 2 gün ara verilerek Cumartesi, Pazar dahil olmak üzere 4 gün tatil olduğu bildirildi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak Valiliği'nden Vatandaşlara 'Dışarı Çıkmayın' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement