Sivas Belediyespor İkinci Etap Kamp Çalışmaları İçin Erzurum'a Gidecek - Son Dakika
Yerel

Sivas Belediyespor İkinci Etap Kamp Çalışmaları İçin Erzurum'a Gidecek

Sivas Belediyespor İkinci Etap Kamp Çalışmaları İçin Erzurum\'a Gidecek

Spor Toto 2’inci Lig takımlarından Sivas Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmaları için Erzurum’a gidecek.

03.08.2016 13:25

Spor Toto 2'inci Lig takımlarından Sivas Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmaları için Erzurum'a gidecek.

Sivas Belediyespor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, Sivas kampının teknik heyet ve futbolcular için çok faydalı olduğunu belirterek, ikinci etap kampını Erzurum Palandöken'de yapacaklarını söyledi.

Çapanoğlu, 5-18 Ağustos tarihlerinde planlanan kamp süresince oyuncuların yeteneklerini değerlendirme fırsatı bulacaklarını ifade ederek, Erzurum'da iyi bir hazırlık dönemi olacağını belirtti.

Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan ise takımı adeta yeniden yapılandırma içerisinde olduklarını ve gençleştirme düşüncelerinde transferlerde başarılı olduklarını dile getirdi.

Tunahan,"Biz Sivas Belediyespor olarak ebetteki amacımız maçlarımızı kazanmak ancak bu sezondan itibaren bir hedefimiz daha var,Sivas Belediyespor adeta futbolcu yetiştirme okulu gibi olsun istiyoruz, o nedenle özellikle alt yapıya çok önem veriyoruz, bu sezon alt yapımızdan alıp profesyonel yapacağımız Sivas'ın evlatları çocuklarımız var, onları takıma ve Türk futboluna kazandıracağımız için mutluyuz." diye konuştu.

Tunahan takımın genel durumundan memnun olduğunu belirterek, bir forvet ve bir stoper alarak transferi kapatmak istediklerini sözlerine ekledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Belediyespor İkinci Etap Kamp Çalışmaları İçin Erzurum'a Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement