Sivas İl Özel İdaresi'nden Ek Hizmet Binaları - Son Dakika
Yerel

Sivas İl Özel İdaresi'nden Ek Hizmet Binaları

SİVAS (A) - Sivas İl Özel idaresi'nin yatırım programı içerisinde yer alan, İl Özel İdaresi ek hizmet binası, makine ikmal binası ve valilik ek hizmet binasının proje ihaleleri gerçekleştirildi.

13.08.2015 13:06

SİVAS (A) - Sivas İl Özel idaresi'nin yatırım programı içerisinde yer alan, İl Özel İdaresi ek hizmet binası, makine ikmal binası ve valilik ek hizmet binasının proje ihaleleri gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantı Salonu'ndaki ihaleye, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı ve Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Birlik Genel Sekreteri İbrahim Turan, Mali İşler Müdürü Ahmet Yiğit, Birlik Encümeni ve İhale Komisyon üyeleri Murat Toraman ile Turan Topgül, Sivritepe Köyü Muhtarı Ahmet Ceylan ve Ayli Köyü Muhtarı Cemal Güler ile teknik personeller katıldı.

Genel Sekreter Ayhan, gelişen ve büyüyen il merkezlerinde kurumların şehrin kenarlarına kaydırıldığını belirterek, "Özellikle makine ikmal parkımızın bulunduğu yer, konut alanı bakımından yoğun bir hale gelmişti. Araç parkının her geçen gün genişlemesi ve ihtiyaca cevap veremez duruma gelmesiyle yeni bir makine ikmal parkı yapılmasına karar verildi. Makine ikmal binamızın yerine ise valilik ek hizmet binası yapılacak. Makine ikmal binamız da şehrin dışına çıkarak daha modern mekanlarda halkımıza hizmet verecek" dedi.

İl Özel İdaresi ana hizmet binasının yanına ek hizmet binasını da yapacaklarını hatırlatan Ayhan, "Ek hizmet binası Selçuklu mimarisi şeklinde akıllı bina olarak tasarlanacak. Paşabahçe'ye giden yola paralel olacak şekilde konumlandırılacak bina 5 kattan oluşacak ve kapalı-açık otoparklar yer alacak. İleri teknolojiyle donatılacak binada, kartlı geçiş sistemi, iklimlendirme, havalandırma, yangın algılama, alarm, güvenlik, aydınlatma ve akıllı asansörler bulunacak. Ayrıca bu sistemler birbiriyle bütünleşip tek merkezden kontrol edilecek" ifadelerini kullandı.

Ayhan, Sivas Valiliği ek hizmet binasının da Kılavuz Mahallesine yapılacağını bildirerek, bu binanın da akıllı bina olarak tasarlanacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas İl Özel İdaresi'nden Ek Hizmet Binaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement