Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal'dan, Belediyespor'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal'dan, Belediyespor'a Ziyaret

Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal\'dan, Belediyespor\'a Ziyaret

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve teknik ekibi Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu’nu ziyaret etti.

28.10.2016 11:00

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve teknik ekibi Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu'nu ziyaret etti.

Kulüp Müdürü Kurbani Bütüner ve Sportif direktör Hakan Menekşe'nin de hazır bulunduğu ziyarette, önceden gelen bir dostluğu bulunan iki teknik adam bir süre sohbet etti. Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu'nun başarılı bir hoca olduğunu belirterek, Sivas Belediyespor'un aldığı sonuçların bunu ispat ettiğini ifade etti. Sivas Belediyespor'u yakından takip ettiğini belirten Bakkal, yeşil-beyazlı ekibe her zaman kapılarının açık olduğunu, ileri ki günlerde Sivas Belediyespor'un bir maçını tribünden izlemeyi istediğini ifade etti.

Mustafa Çapanoğlu ise Mesut hoca ile dostluğunun çok eskiden geldiğini ifade etti.

Mesut Bakkal'ın yeniden Sivasspor'da olmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Çapanoğlu, Sivas'ın bir markası olan kırmızı-beyazlı ekipte Mesut hocanın başarılı olacağına ve takımını hak ettiği yer olan Süper lige taşıyacağına inandığını belirtti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal'dan, Belediyespor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement