Siverek Belediyesi'nden Kobani Halkına Yardım Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Siverek Belediyesi'nden Kobani Halkına Yardım Seferberliği

Siverek Belediyesi\'nden Kobani Halkına Yardım Seferberliği

Siverek Belediye Başkanlığı, Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle Kobani’den kaçarak Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine sığınan Kobanili vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

24.09.2014 15:33

Siverek Belediye Başkanlığı, Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle Kobani'den kaçarak Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine sığınan Kobanili vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz'ın talimatıyla beş belediye başkanının görev aldığı yardım seferberliğinde anonslarla vatandaşlardan yardım talep edildi. Belediye hizmet binasının yanına kurulan yardım kabul çadırında toplanan yardımlar, aynı gün Belediye Başkan yardımcıları Hasan Karakaş ile Hasan Baydilli tarafından Suruç ilçesine götürülüyor.

Yardım kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Yılmaz, belediye olarak yardım kampanyasını başlattıklarını, vatandaşların getirdiği yardımları hak sahiplerine götürdüklerini belirterek, şunları kaydetti: "Siverek Belediyesi olarak Kobani'de yaşanan savaştan ve insanlık dışı saldırılardan kaçarak Suruç ilçesine gelen misafirlerimiz için, bugün iki kamyon içecek su bir kamyon gıda maddesinden oluşan üç kamyon yardım gönderiyoruz. Yardımlarımız devam edecek, dileğimiz bu kirli savaşın bir an önce sona ermesidir." - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverek Belediyesi'nden Kobani Halkına Yardım Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement