Sivrisinek Merkezi Haline Gelen Dere Islah Edildi Şimdi Tartışması Başladı - Son Dakika
Yerel

Sivrisinek Merkezi Haline Gelen Dere Islah Edildi Şimdi Tartışması Başladı

Sivrisinek Merkezi Haline Gelen Dere Islah Edildi Şimdi Tartışması Başladı

Germencik’te özellikle yaz aylarında sineklerin üremesine neden olduğu için vatandaşın uykusunu kaçıran İlçayı’nın ıslahı tamamlandı, hizmetin tartışması başladı.

04.12.2014 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik'te özellikle yaz aylarında sineklerin üremesine neden olduğu için vatandaşın uykusunu kaçıran İlçayı'nın ıslahı tamamlandı, hizmetin tartışması başladı. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yaptığı basın açıklaması ile belediye imkanları ile başlattıkları ıslah projesinin DSİ tarafından tamamlandığını belirterek, "Hizmetin partisi olmaz" diyerek Milletvekili Ali Gültekin Kılınç'ı açıklamaları dolayısıyla eleştirdiğini belirtti.

Germencik Belediye Başkanı Ali Gültekin Kılınç yaptığı açıklamada "İlçemizin içinden geçen İlçayı'nın ıslahı ile ilgili Belediyemizce defalarca DSİ Bölge Müdürlüğü'ne müracaat edilmesine rağmen herhangi bir netice alınamamıştır. Özellikle yaz aylarında sivrisinek ve diğer haşeratın kaynağı haline gelen ve halkımızın sağlığını tehdit eden bu çayın ıslahı için Belediyemiz kendi imkanlarını seferber etmiş ve sorumluluk üstlenmiştir. DSİ Bölge Müdürlüğü, belediyemizin bu girişimi ve ısrarı üzerine harekete geçebilmiş ve derenin kalan kısmının ıslahı için çalışmalara başlamıştır. Sayın Kılınç devletin bir kurumu olan DSİ'nin yaptığı çalışmaları partisine mal etmeye çalışmış, yapılan hizmeti partisinin bir lütfuymuş gibi göstermeye çalışmıştır. Bizim yapılan hizmete hiçbir şekilde itirazımız veya kendimize mal etmek gibi bir derdimiz olmamıştır. İlçemize yapılan her türlü hizmeti; 'Vatandaşımıza bir faydası oluyorsa, biz herkesten daha çok mutlu oluruz' anlayışıyla karşılıyor ve "Biz yaptık, onlar sahipleniyor" ithamının siyasi sonuç almaya yönelik bir tutum olduğu düşünüyoruz. Bizim temel amacımız halkımıza hizmet götürmektir. Hizmetleri "Bizim eserimizdir" diyerek birer reklam aracı haline getirmek siyaset anlayışımıza terstir. Netice itibariyle Germencik İlçesine yapılacak olan her yatırımı sahiplenmek gibi bir amacımızın olamayacağı, hizmet odaklı her girişimde hem destek olmayı hem de hizmet vereni takdir etmekten gocunmayacağımızın bilinmesini isteriz" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivrisinek Merkezi Haline Gelen Dere Islah Edildi Şimdi Tartışması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement