Siyaset Akademisinin Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

Siyaset Akademisinin Kayıtları Başladı

Siyaset Akademisinin Kayıtları Başladı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı AR-GE Birim Başkanı Yavuz Avcı siyaset akademisinin kayıtlarının başladığını belirtti.

05.03.2013 10:59

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı AR-GE Birim Başkanı Yavuz Avcı siyaset akademisinin kayıtlarının başladığını belirtti.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı binasında yapılan siyaset akademisi bilgilendirme toplantısına İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar ve AR-Ge Birim Başkanı Yavuz Avcı Katıldı. Tekirdağ AK Parti AR-GE Birim Başkanı Yavuz Avcı, "Siyaset Akademisinde hiçbir parti gözetmeksizin bütün vatandaşlarımız katılabilecekler. 14'üncüsü yapılacak olan siyaset akademisinin bu dönemki konusu yerel yönetimler bu bir eğitimdir. Siyaset akademisi kayıtlarımız bugün itibarı ile başlamış bulunmaktadır ve son kayıtlar ise mart ayının son haftasına kadar sürecektir." dedi.

Siyaset Akademisinin katılım koşullarından bahseden Avcı, "Hangi partiden olduğu önemli değil Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması yeterlidir. 2 adet vesikalık fotoğraf ile kayıt olabilecekler. Siyaset akademisi haftada iki gün iki ders şeklinde planlanmaktadır. Bu eğitimlere Yerel Yönetimlerde tecrübeli bakanlar, büyükşehir belediye başkanları, belediye başkanları ve birçok akademisyen katılacak ve vatandaşlarımızı bilgilendirecek." dedi.

Siyaset akademisi toplam 6 ile 8 hafta sürecek ve bu eğitimin sonunda siyaset akademisine katılan kişiler sınav olarak sertifika alabilecekler.

05.03.2013 10: 37: 27

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siyaset Akademisinin Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement