Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Yerel

Soma'daki Maden Faciası

Soma\'daki Maden Faciası

Havza 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali iptal edildi.

15.05.2014 14:41

Havza 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali Soma'daki maden faciası nedeni ile iptal edildi.

Havza Kaymakamlığında Kaymakam Yunus Kalaycı Başkanlığında toplanan Havza 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali Kutlama Komitesi festival etkinliklerinin Soma'da yaşanan maden faciası nedeni ile iptali kararı aldı.

Toplantı sonunda açıklama yapan Kaymakam Kalaycı, festival etkinliklerinin Soma'da yaşanan maden faciası nedeni ile iptal edildiğini belirterek, "Soma'da yaşanan facia sonrası komite olarak Havza 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali etkinliklerinin tamamı iptal edildi. Soma'da yaşanan maden faciası nedeni ile hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor, acılı Soma ilçemizin yanında olduğumuzu bildirir ve ülkemize baş sağılığı dilerim" dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise "Ülkemizin yaşadığı facia sonrası bizim duyarsız olmamız imkansızdı. Havza olarak tüm halkımıza başsağlığı diler, faciada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileriz" diye konuştu.

Havza 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali Kutlama Komitesi festival kapsamında düzenlenecek güreş, at yarışı, konserleri ve diğer etkinliklerin tamamını iptal etti.

Komite kararı ile 25 Mayıs günü Havza'da İlk Kıvılcım Parkı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulacak ve kortej eşliğinde Kevser Camisi'ne geçilecek. Burada Atatürk ve Şehitler ile Soma'da yaşanan faciada hayatını kaybeden madenciler için mevlit okutulacak. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement