Yozgat'ı dört sezondur Bölgesel Amatör Liginde başarıyla temsil eden Sorgun Belediyespor, Ankara Ostim Stadyumunda oynadığı play off yarı final maçında İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor takımına penaltı golleriyle yenilerek, üçüncü lige yükselme umudunu önümüzdeki sezona bıraktı.
Ankara Ostim Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Sorgun ve Ankara'dan yaklaşık 5 bin taraftar izledi. Karşılaşma öncesinde Sorgun Belediyesi tarafından Sorgun'dan 20'ye yakın otobüs ve minibüsler kaldırıldı. Karşılaşmaya Ankara'da ikamet eden çok sayıda Yozgatlı futbol sevenler izledi.
Karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona eren mücadelenin uzatma dakikalarından da gol sesi çıkmayınca penaltılara gidildi. Penaltı vuruşlarında her iki takım da 5'er penaltı vuruşu kullandı. Sorgun Belediyespor, 5 penaltı vuruşundan 2'sini golle sonuçlandırırken, İstanbul temsilcisi de 5 penaltı vuruşundan 3'ünü golle sonuçlandırdı. Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Sorgun Belediyespor Teknik Direktörü Ferudun Dündar, "3.lige yükselmeyi çok istiyorduk. Ancak karşılaşmanın penaltılara kalacağını tahmin edemedik. Penaltı vuruşlarında rakibimiz bizde daha iyiydi. Nasip kısmet buraya kadarmış. Ben bugün Sorgun'dan ve Ankara'dan gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - YOZGAT
Son Dakika › Yerel › Sorgun Belediyespor Play Off Maçında Penaltılarda Elendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?