Sorgun Emniyet Müdürü Üney Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sorgun Emniyet Müdürü Üney Açıklaması

Sorgun Emniyet Müdürü İbrahim Üney, "2012'de ilçemizde ölümlü trafik kazısı yaşanmaması sevindirici" dedi.

04.01.2013 13:59

Sorgun Emniyet Müdürü İbrahim Üney, "2012'de ilçemizde ölümlü trafik kazısı yaşanmaması sevindirici" dedi.

Üney, yaptığı açıklamada, 2012 yılının en sevindirici olayının, hiç bir ölümlü trafik kazası yaşanmaması olduğunu dile getirdi.

2011 yılında 114 trafik kazası yaşandığını, 2012 yılında bu rakamın 108'e düştüğünü vurgulayan Üney, "2011 yılında 4 ölümlü trafik kazası olurken, 2012 yılında ölümlü trafik kazası yaşanmaması sevindirici. Ayrıca MOBESE kamera sisteminin ilçemizde devreye girmesiyle trafik kazalarının ve diğer bazı olayların daha da azalacağı kanısındayım" dedi.

Sorgun'da 959 asayiş olayı yaşandığını hatırlatan Üney, şunları kaydetti:

"2011 yılında toplam 890 olay yaşanırken, 2012 yılında olay sayısı 959'a çıktı. 2011 yılında şahıslara karşı işlenen suçların sayısı 463 iken, 2012'de bu sayı 489'a ulaştı. İlçemizde hiç bir terör olayı yaşanmazken, sadece bir cinayet olayı yaşanmış, millet ve devlete karşı işlenen suçlar 2011'de 8 iken, 2012'de 7 olarak gerçekleşmiştir. Narkotik suçlarda 19, mali suçlarda 3 olay meydana geldi."

Muhabir: Şahin Özmen/ Ömer Sarı

Yayıncı: Mustafa Yıldız - YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sorgun Emniyet Müdürü Üney Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement