Sorgun Kızılay Derneğinden Fakir Öğrencilere Giyim Yardımı - Son Dakika
Yerel

Sorgun Kızılay Derneğinden Fakir Öğrencilere Giyim Yardımı

Sorgun Kızılay Derneğinden Fakir Öğrencilere Giyim Yardımı

Yozgat’ın Sorgun Kızılay Şubesi ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulundu.

11.01.2014 17:08

Yozgat'ın Sorgun Kızılay Şubesi ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulundu.

Sorgun Kızılay Şubesi bürosunda düzenlenen giyim yardımına Şube Başkanı Yaşar Aktaş, Başkan Yardımcısı Ali Ateşer, Kızılay Şubesi Genel Sekreteri Tahir Demirel ve okul müdürleri katıldı.

Kızılay Genel Merkezi'nden gelen 11 koli çocuk bot,eldiven, çorap, iç çamaşırı ve diğer giysiler, ihtiyaç sahibi öğrencilere ve velilere dağıttıklarını belirten Kızılay Sorgun Şube Başkanı Aktaş, "Malzemelerin temininde bize destek olan Zafer Kamber, Mehmet Sarıbaş ve Ercan Tan beyler ile Neslihan Bayrak Hanımefendiye desteklerinden dolayı Sorgun Kızılay Şube olarak şükranlarımızı sunarız" dedi.

Kızılayın, bu soğuk kış günlerinde gönderdikleri giyecek yardımlarıyla, Sorgun ilçesindeki yardıma muhtaç öğrencilerin yanında olduğunu dile getiren Aktaş, "Yozgat Sosyal Hizmetler Kurumu'ndan Zafer Kamber, Mehmet Sarıbaş ile İstanbul şubelerinden Neslihan Bayrak ve Ercan Tan'ın destekleri ile Kızılay Genel Müdürlüğü'nden şubemize gönderilen bu malzemelerin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında bizlere destek olan okul müdürlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Sorgun Kızılay Şubesi olarak elimizden geldiğince, şubemize gelen yardımları ihtiyaç sahibi Sorgun halkına adil şekilde dağıtmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun Kızılay Derneğinden Fakir Öğrencilere Giyim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement