Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan Sosyal Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan Sosyal Ziyaretler

Sosyal Güvenlik Kurumu\'ndan Sosyal Ziyaretler

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Balıkesir İl Müdürlüğünden bir heyet, il merkezindeki huzurevi, sevgi evleri ve şehit ailelerini ziyaret etti.

21.05.2013 17:55

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Balıkesir İl Müdürlüğünden bir heyet, il merkezindeki huzurevi, sevgi evleri ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Balıkesir'de, 16-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 'Sosyal Güvenlik Haftası' kutlamaları kapsamında hazırlanan programda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Hafta münasebetiyle SGK İl Müdürü Ömer Çalışkan'ın talimatıyla ile kurulan oluşturulan komisyondaki kurum personeli Balıkesir Şehit Aileleri ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı huzurevi ve Sevgi Evlerini ziyaret etti. Altı Eylül Merkez Müdürü Emine Akdoğan, Mali Hizmetler Merkez Müdürü Hasbi Kanboz, Altı Eylül Merkez Müdür Yardımcısı Niyazi Ceylan ve kurum personelinden oluşan SGK heyetinin ziyaretinde duygulu anlar yaşandı. Huzurevi sakinlerine ve çalışanlarına çiçek ve çikolata takdim eden kurum personeli huzurevi sakinleriyle sohbet edip kaynaştı. Gönüllerin alındığı ziyaretten huzurevi yöneticileri de en az burada kalan yaşlı sakinler kadar mutlu olduklarını ifade etti. Birer gün ara ile 3 günde yapılan ziyaretlerden Çocuk Esirgeme Kurumu ziyareti Sevgi Evlerine yapıldı. Altı Eylül Merkez Müdürü Emine Akdoğan ve beraberindeki kurum personeli çocuklarla kaynaşıp, çiçek ve çikolata ikramında bulundu.

Son ziyaret ise Balıkesir Şehit Ailelerine yapıldı. SGK İl Müdür Yardımcısı Arslan Kılıç ve Altı Eylül Merkez Müdürü Emine Akdoğan, kurum personeliyle beraber şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyarette şehit ailelerine çikolata ve çiçek takdim eden İl Müdür Yardımcısı Arslan Kılıç ve beraberindeki heyet buradaki sohbet sırasında duygulu anlar yaşadı.

(YU)

21.05.2013 16: 36: 47

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan Sosyal Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement