Sosyal Hizmet Merkezi'nden Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sosyal Hizmet Merkezi'nden Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne Ziyaret

Sosyal Hizmet Merkezi\'nden Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği\'ne Ziyaret

Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Panto ve beraberindeki heyet, Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar’ı ziyaret etti.

28.02.2014 09:59

Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Panto ve beraberindeki heyet, Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar'ı ziyaret etti.

Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Panto, beraberinde Gazi ve Şehit Yakınları Birimi'nde görevli Psikolog Gülçin Evcin Doğan ve Öğretmen Mehmet Ali Su; Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar'ı makamında ziyaret etti.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Panto tarafından Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar'a Gülşen Gazel'in yazdığı Karayılan kitabı ile Bakanlık tarafından hazırlanan Kıbrıs Gazileri Buluşması kitabı hediye edildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Hizmet Merkezi'nden Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika


Advertisement