Konyaaltı Belediyesi'nin Sosyete Pazarı ile Feslikan Yaylası'nı birbirine bağlayan yol üzerinde asfalt ve kaldırım yapım çalışması başlattığı bildirildi.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldığı belirtildi.
Böcek'in incelemeler sırasında yaptığı konuşmada, hafta sonları dinlenmek ya da alışveriş yapmak için binlerce vatandaşın sosyete pazarını tercih ettiğini belirttiği ve asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla halka daha iyi hizmet vereceklerini söylediği aktarıldı.
Açıklamada, 2,5 kilometrelik yolda yapılacak asfalt ve kaldırım maliyetinin, yaklaşık 450 bin lira olduğu kaydedildi.
Son Dakika › Yerel › Sosyete Pazarında Asfalt Çalışması Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?