Soylu'dan Çiğlili Hemşehrilerine Sımsıcak Boyoz - Son Dakika
Yerel

Soylu'dan Çiğlili Hemşehrilerine Sımsıcak Boyoz

Soylu\'dan Çiğlili Hemşehrilerine Sımsıcak Boyoz

Yaklaşan 2014 yerel seçim çalışmaları İzmir'in her Bölgesi'nde olduğu gibi en fazla aday adayının bulunduğu Çiğli'de yoğun bir şekilde devam ediyor.

23.10.2013 17:36

Yaklaşan 2014 yerel seçim çalışmaları İzmir'in her Bölgesi'nde olduğu gibi en fazla aday adayının bulunduğu Çiğli'de yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalar içerisinde hergün karşılaşmaya alıştığımız görüntüler dışında renkli görüntülere sahne oluyor. Bunlardan biriside CHP Çiğli belediye başkan aday adaylarından Birol Soylu'nun Çiğli'li hemşerilerine sabahın ilk saatlerinde vatandaşlara "iyi sabahlar çiğli" diyerek boyoz ikram etmesi. Deneyimli ve iddialı siyasetçi 5000 adet sıcak boyozu Çiğli'nin çeşitli mahalleleri ve duraklarda halka dağıttı. Soylu, boyozları dağıtırken, özellikle gevrek ve boyoz satışı yapan esnafın bulunmadığı yerleri tercih etti.

Bu tür etkinlikleri önümüzdeki günlerde de devam edeceklerini ifade eden Soylu, "Aday adaylığı kampanyası genelinde birşeyler söylemek istiyorum, biz başından beri bu aday adaylık çalışmamızı tıpkı bir aday çalışmasi içinde yürütüyoruz. Biz ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz. Atandığımız takdirde gerek kendi adımıza gerekse partimiz adına vakit kaybetmemek ve seçime bütün benliğimizle hazır olmak için bu yöntemi seçtik, herkesin takip ettiği gibi Çiğli'de alışılmadık etkinlikler yaptık. Bugünkü etkinliğimiz de bunlardan birisidir. İnsanlara günaydın, iyi sabahlar diyerek işlerine ve okullarına uğurlamak bizler için güzel olduğu kadar Çiğlililerle aramızdaki köprüleride pekiştirmiştir. İzmirin simgesi olan boyozu seçmemizin nedeni de budur. Bugün ve çalışma arkadaşlarım Çiğli'nin değişik noktalarında 5000 adet boyoz dağıttık. Bu gibi etkinliklere sık sık tanık olacaksınız. İnsanlara ulaşmanın binbir yolu var ama biz insanlara olan samimiyetimizden dolayı böyle bir yolu seçtik. Burada aslında boyoz ikramı bir bahane. Sabahın bu serin saatlerinde insanlara kalbimizin sıcaklığını hissettirmek asıl amacımızdır. Çiğli'deki aday adayı fazlalığı Çiğli'nin bir zenginliğidir. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Aday adaylarımız dostça kardeşçe kolkola bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz, ama ipi bizim göğüsleyeceğimize inanıyoruz." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soylu'dan Çiğlili Hemşehrilerine Sımsıcak Boyoz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement