Sözlü: "Eğitim-öğretim Faaliyetlerinde Her Zaman Destekçi Olacağız" - Son Dakika
Yerel

Sözlü: "Eğitim-öğretim Faaliyetlerinde Her Zaman Destekçi Olacağız"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, eğitim-öğretim faaliyetlerinde Adanalıların her zaman destekçisi olacaklarını bildirdi.

27.09.2015 16:10

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, eğitim-öğretim faaliyetlerinde Adanalıların her zaman destekçisi olacaklarını bildirdi.

Sözlü, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı'nın açılışı nedeniyle yaptığı açıklamada, varlığımızın teminatı olan kıymetli öğrencilerin, öğretmenlere emanet edildiğini ifade ederek, "Evlatlarımızı vatanımıza, milletimize hizmet etme yolunda yılmayacak bireyler olarak yetiştirmek, ideal karakterlere dönüştürmek sizin elinizdedir. Ay yıldızlı bayrağımızın her zaman dalgalanması ve canlarını vererek kanlarıyla bu toprakları sulayan, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimize vefa borcu için bu ulvi görevi layıkıyla yerine getireceğiniz noktasında tereddüdüm yoktur" dedi.

"Türk milletinin geleceği sizlerin elinde. İleride aydınlanmanın, büyük devletlerle yarışmanın haklı gurunu yaşayacağınızdan eminim" diyen Sözlü, şöyle devam etti:

"Hızla gelişen dünyada çağdaşlaşma yarışının her zerresinde emin adımlarla ilerleyeceğini düşündüğüm aziz Türk milletinin değerli evlatlarının, karşılaştıkları zorlu engellere rağmen yürüdükleri yoldan dönmeyeceklerine inancım sonsuzdur. Unutulmamalıdır ki bugünün dünyasında, medeniyetlerin oluşumunda her zaman kadim Türk Milleti'nin söz hakkı olmuş, olmaya da devam edecektir."

Her anne ve baba için çocuğun en kıymetli hazine olduğunu ifade eden Sözlü mesajında şunları kaydetti:

"Bu hazineyi yetiştirmek, onlara aydınlık bir gelecek sunmak için sizlerin hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağınızı biliyorum. Bu anlamda Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bizler her zaman yanınızda olacağız. Konu çocuklarımız, evlatlarımız olduğu için belediyemiz de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaktır. Eğitim tüm bireyler için temel hak ve hürriyetler açısından birinci sırada yer alır. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bizler eğitim-öğretim faaliyetlerinde hemşehrilerimizin her zaman destekçisi olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin yeni eğitim ve öğretim yılını tekrar kutlar, hayırlı olmasını dilerim." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözlü: 'Eğitim-öğretim Faaliyetlerinde Her Zaman Destekçi Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement