SP'li Erbaş'tan Oto Sanayi Sitesi Esnafına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

SP'li Erbaş'tan Oto Sanayi Sitesi Esnafına Ziyaret

SP\'li Erbaş\'tan Oto Sanayi Sitesi Esnafına Ziyaret

SP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, başkanlık makamını devraldıklarında sanatkârın ve işçinin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

25.02.2014 09:59  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, başkanlık makamını devraldıklarında sanatkarın ve işçinin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, beraberindeki İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mevlüt Gündüz ve Tuşba Belediye Başkan Adayı İhsan Dargın ile Oto Sanayi Sitesi esnafının sıkıntılarını dinleyerek destek istediler. Ziyaret sırasında yoğun bir ilgiyle karşılanan adaylar, emeğin ve alın terinin helal kazançta ne kadar önemli olduğunu vurguladılar. Sanayi esnafı ile sık sık muhabbet eden Erbaş, "Üreten bir toplum yerine tüketen bir toplum haline geldik. Bunun nedeni üretime önem verilmeyişidir. Sanayimizin gelişimi için seferber olmalıyız. Burada çalışanların ne zor şartlar altında emek verdiklerini biliyoruz. Emeğin ve alın terinin faize bulaştırılması, paramızın bereketini azaltmaktadır. Bundan dolayıdır ki faize karşı olan Milli Görüş, belediyecilikte en iyi hizmeti yapan, ülkeyi en iyi yöneten kadrolardan oluşuyor. Ülke yönetimi bizim işimizdir. Mahalli yönetimler de bizim işimizdir. 1989 yılında Van'dan başlamak üzere onlarca belediyeyi aziz milletimiz 'İnanç tekeden süt çıkartır' anlayışıyla hizmet eden Milli Görüş erlerine emanet etti. Eğer dürüst siyaset, temiz idare ve çalışkan yönetim istiyorsanız, adres Saadet Partisi'dir. Hiçbir Milli Görüş belediyesi hakkında yolsuzluk iddiası duydunuz mu? Milli Görüş halkımıza hizmet ederken, kul hakkına her daim riayet etmiştir. 30 Mart tarihindeki seçimde vereceğiniz her bir oyun ayrı önemi vardır. 31 Mart'ta makamı devraldığımızda sanatkarın ve işçinin yüzünü güldüreceğiz" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel SP'li Erbaş'tan Oto Sanayi Sitesi Esnafına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement