Sp Talas'ta Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika
Yerel

Sp Talas'ta Seçim Bürosu Açtı

Sp Talas\'ta Seçim Bürosu Açtı

Saadet Partisi, Talas ilçesinde seçim bürosu açtı.

16.02.2014 14:18

Saadet Partisi, Talas ilçesinde seçim bürosu açtı.

Saadet Partisi'nin seçim bürosunun açılışına İl Başkanı Mahmut Arıkan, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Erhan Arıcı, Talas Belediye Başkan Adayı Gazali Kip ve çok sayıda partili katıldı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan SP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun, "Burada gerçekleştirilen bu açılış inşallah SP'nin Milli Görüş'nün yerel yönetimlerde yeniden iktidara gelmesine vesile olacak. Yeniden önemli çalışmaların vuku bulmasına vesile olacak adımların ilki olacaktır" diye konuştu.

SP Kocasinan Belediye Başkan Adayı Erhan Arıcı, "Bu seçim bürosunun özlediğimiz Milli Görüş belediyeciliğinin tekrar hakim olması noktasında hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Adayların açıklanmasından sonra halkımızla çeşitli vesilelerle bir araya geliyoruz. Burada yaptığımız görüşmelerde Milli Görüş Belediyeciliğine olan özlemin had safhaya çıktığını görüyoruz" ifadesinde bulundu.

SP Talas Belediye Başkan Adayı Gazali Kip ise yaptığı konuşmasında, "Açmış olduğumuz bu seçim bürosunun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz her zaman halkımızla iç içe olan bir partiyiz. Bu seçim bürosunu da kutuplaşmadan uzak bir şekilde halkımızla kucaklaşmak için açıyoruz. Halkımızı teşkilatlarımıza ve seçim bürolarımıza bir çayımızı içme bekliyoruz. Talas'ta şu anda psikolojik duvarı aşmış durumdayız. İnsanlar bizim bu seçimi kazanacağımıza inanıyorlar. Bu açılışla birlikte önümüzde olmayan seçim barajını da yıkmış olacağız. Çünkü vatandaşlarımız halen, 'Başkanım ben oyumu size verdiğimiz zaman, velevki kazanamazsanız oyumuz boşa gider mi?' diye soruyor. Barajın olmadığı bir yarışın içindeyiz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosu dua edilerek hizmete açıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Talas'ta Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement