Spil Mahallesi de Taziye Evine Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Spil Mahallesi de Taziye Evine Kavuşuyor

Spil Mahallesi de Taziye Evine Kavuşuyor

Yunusemre Belediyesi kültür ve taziye evlerine bir yenisini daha ekliyor.

21.08.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi kültür ve taziye evlerine bir yenisini daha ekliyor. Yapımı devam eden Spil Mahallesi Kültür ve Taziye Evi'nin Ekim ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, seçim vaatleri arasında bulunan kültür ve taziye evleri projelerini bir bir hayata geçiriyor. Vatandaşların acılı günlerinde taziyeleri kabul edeceği, mevlidlerin yapılabileceği aynı zamanda çeşitli kurs ve etkinliklerin de düzenleneceği kültür ve taziye evleri büyük beğeni toplarken; Spil Mahallesinde yapımına başlanan kültür ve taziye evinin Ekim ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Ekim ayı sonunda tamamlanacak

Çalışmaları yerinde inceleyen Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ata konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kültür ve taziye evleri Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin seçim vaatleri arasındaydı. Cumhuriyet Mahallemizde yaptığımız projeyi tamamlayarak hizmete sunduk. Atatürk Mahallemizde tamamlanma aşamasına gelen kültür ve taziye evimizi yakın zamanda açacağız. Spil Mahallesindeki proje için çalışmalarımıza başladık. İnşaat hızlı bir şekilde devam ediyor. Ekim ayı sonu itibariyle inşaatı tamamlayarak en kısa sürede hizmete açmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Şakir Kaya ise mahallelinin en büyük isteklerinden biri olan kültür ve taziye evinin yapılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spil Mahallesi de Taziye Evine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement