Spor İl Müdürü Şiran'a, Çırakoğlu'ndan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Spor İl Müdürü Şiran'a, Çırakoğlu'ndan Ziyaret

Spor İl Müdürü Şiran\'a, Çırakoğlu\'ndan Ziyaret

Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine atanan Opr. Dr. Lütfi Çırakoğlu, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret etti.

05.12.2012 10:17  Güncelleme: 11:00

Sağlık Bakanlığının yeni düzenlemesi Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine atanan Opr. Dr. Lütfi Çırakoğlu, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret etti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzce'de Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Opr. Dr. Lütfi Çırakoğlu'nu makamında ağırladı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Sağlık Bakanlığının kanun hükmünde kararnamesi ile uygulamaya geçirdiği Genel Sekreterlik görevinde Opr. Dr. Lütfi Çırakoğlu'na başarılar dilerken, uygulama ile sağlık alanında olumlu yönde ilerlemenin olacağına inandığını kaydetti.

Kamu kaynaklarının etkin ve verimli bir şekilde tek elden yönetilmesi için oluşturulan Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Lütfi Çırakoğlu, iyi dileklerinden dolayı Şiran'a teşekkür etti.

(AY)

05.12.2012 09: 49: 24

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor İl Müdürü Şiran'a, Çırakoğlu'ndan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement