Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, ligin ikinci yarısına, takımın gol sıkıntısını çözecek transferlerle başlamak istediklerini söyledi.

02.01.2013 12:20

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, ligin ikinci yarısına, takımın gol sıkıntısını çözecek transferlerle başlamak istediklerini söyledi.

Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında yaşadıkları maddi ve manevi sıkıntılar nedeniyle devreyi hedefledikleri puanın altında kapattıklarını kaydetti.

"Ligin ikinci yarısına takımızın gol sıkıntısını çözecek transferlerle başlamak istiyoruz" diyen Özkan, şöyle konuştu:

"Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut teknik heyet ile futbolcu kadromuza ligin ikinci yarısında da güvenimiz tam. Şu an futbolcuların birbirlerini tanıma konusundaki eksiklerini tamamlamış olmalarından dolayı ligin ikinci yarısında Bozüyükspor'u layık olduğu yerlerde göreceğiz. Bugün itibariyle takım toplanıyor ve ikinci yarı çalışmaları başlıyor. Ayrıca ilk yarıda verim alamadığımız 12 futbolcu ile yollarımızı ayıracağız. 5 genç ve dinamik futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor. Forvet, ofansif orta saha ve kanatlara transfer yapacağız. Kadromuza katmayı düşündüğümüz futbolcuları, hazırlık kampına yetiştirmeye çalışıyoruz."

-Bozüyükspor'dan milli takıma futbolcu gönderme hedefi-

Özkan, Bozüyükspor'dan Egecan Çevir'in U-19 Milli Takımı'nın Antalya kampı seçmelerine katılacağını belirterek, "Takımımızın genç yeteneklerinden Egecan, yarın kampa katılacak. Şu anda alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapımızı tamamen oluşturduktan sonra Bozüyükspor'dan milli takımlara birçok futbolcu göndermeyi hedefliyoruz. Egecan'ın U-19 Milli Takım seçmelerine katılması bizi çok mutlu etti" diye konuştu.

Muhabir: Barış Eren/ Mehmet Candikmen

Yayıncı: Deniz Açık - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement