Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Diyarbakırspor’da ikinci sezonunu yaşayan futbolculardan Atilla Erel, geçen sezon kılpayı kaçırdıkları şampiyonluğu bu sezon elde edeceklerini söyledi.

23.08.2014 14:53

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor'da ikinci sezonunu yaşayan futbolculardan Atilla Erel, geçen sezon kılpayı kaçırdıkları şampiyonluğu bu sezon elde edeceklerini söyledi.

Kamp döneminin iyi geçtiğini belirten Atilla, kadro olarak da güçlü hale geldiklerini belirterek şunları söyledi:

"Geçen sezon önce ligde sonra play off finalinde 2.Lig'i kaçırdık. Bundan dolayı inanılmaz üzüldük. Ne yazık ki futbolda bunlar var. İlk sezonumuzdu ve yaşanan hatalardan dersler çıkarıldı. Bu sezon daha tecrübeli durumdayız. Güçlü bir kadro kuruldu. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Hepsi birbirinden değerli ve yetenekli futbolculardır. Kampta kısa sürede kaynaştık ve iyi bir takım haline geldik. Başkanımız her zamanki gibi yine maddi, fedakarlıktan kaçınmadı. Tek başına olmasına rağmen başarı için her şeyi yapıyor. Bundan sonrası bize kalmış. Teknik heyet bize inanıyor ve güveniyor. Kim hak ederse o oynayacak. Fethi hoca bunu ilk günden beri anlatarak hissettirdi. Şampiyon olmamak için bir neden yok. Bizler de bunun için çok çalışıyoruz. Yarım kalmış işimizi tamamlayacağız."

Serdar'ın omuzu çıktı

Öte yandan dün akşam yapılan idmanda forvet oyuncularından Serdar Karaduman'ın omuzu çıktı.

Çift kale maçtaki hava topu mücadelesi sırasında yere yığılan Serdar'a ilk müdahale saha içinde kulüp sağlık ekibi tarafından yapıldı.

Durumu ciddi olan golcü futbolcu, idmanı izleyen yönetici Şeyhmus Şenyiğit'in özel aracı ile hastaneye kaldırıldı.

Çekilen MR sonucu omzunda kırık olmadığı belirtilerek, Serdar'ın omuzu başarıyla yerine konuldu. Daha sonra taburcu edilen Serdar'ın en az 4-5 gün takımla idmana çıkamayacağı ifade edilirken, bu sürecin ardında takımla idmanlara başlayarak lige yetiştirileceği belirtildi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement