Nazilli'de Sporium Fitness Spor Kulübü Açıldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Sporium Fitness Spor Kulübü Açıldı

Nazilli\'de Sporium Fitness Spor Kulübü Açıldı

Nazilli Protokolünün yoğun ilgi gösterdiği Sporium Fitness Spor Kulübü açılış töreninde, renkli görüntüler yaşandı.

11.12.2013 12:20  Güncelleme: 12:25

Nazilli Protokolünün yoğun ilgi gösterdiği 'Sporium Fitness Spor Kulübü' açılış töreninde renkli görüntüler yaşandı.

Yeni mahalle 152 sokak Belediye Hizmet Binası arka sokağında hizmet vermeye başlayan spor salonu açılışına Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı Ferda Çağlar Erkut, İş Adamı Mustafa Acar, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan genç işletmeci Kayhan Karakaş, sporun hayatımızdaki önemine değinerek, yaşlı-genç her kesimi spor yapmaya davet etti. Konuşmasında 'Fitness' hakkında bilgiler veren Karakaş, "Fitness, sağlıklı ve formda olmaktır. Birçok egzersize dayalı bir spordur. Diğer bütün sporlardan farklı bir hedef olarak, bütün kasların tek-tek aletli ya da aletsiz çalıştırılmasıyla sıkılaştırılması ve güçlendirilmesi amaçlanır. Her kişiye ve belirlenen amaca göre antrenman programları farklılık arz eder. Fitness sporunda kesin bir antrenman standardından söz edilemez. Yani her yaşın, her hayat tarzının ve vücut tipinin birbirinden farklı olarak, bir uzman tarafından takip edilen çalışma programı olmalıdır. Bu spor belirli kalıp ve hedefleri olmadığından dolayı her yaşta yapılabilir. Örneğin 16 yaşında ya da 55 yaşında bu spora başlayabilirsiniz. Biz de 5 kişiden oluşun uzman kadrosuyla Nazilli'ye hizmet vereceğiz" dedi. Kayhan Karakaş, işletmenin açılması aşamasında kendisini yalnız bırakmayan abisi Hakan Karakaş ve aile fertlerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

PROTOKOL ÜYELERİ SPOR ALETLERİNİ DENEDİ

Açılış töreninde sırasıyla Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç ile Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur da birer konuşma yaptı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karakaş ailesinin iş yeri açılışında birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Kayhan Karakaş ve Karakaş ailesine övgü dolu sözler söyledi. Alıcık; "Ben Kayhan kardeşimi ve ailesini çok seviyorum. Bu ailenin fertleri bu güne dek Nazilli'de yaptıkları işlerle olsun, kişilikleri ile olsun hep saygınlıklarını korumuş başarılarıyla da adlarından bahsettirmişlerdir. Kayhan kardeşim ben belediye başkanı seçildiğim dönem okuluna yeni başlamıştı. Geçen süreç içinde okulunu başarıyla bitirdikten sonra okulunda öğretmenlik yapmaya başladı. Kendisini kutluyorum. Yine kendinse ayrıca teşekkür etek istiyorum, çünkü İncirliova 'da bulunan spor meslek yüksekokulunun Nazilli'ye gelmesinde büyük emek ve katkıları olmuştur. Şimdi tüm bunların yanında bir de kendi si işletmeciliğini yapacak olduğu Sporium fitnes spor kulübünü açmıştır. Kardeşimizin açmış olduğu spor kulübü ile güzel şeylere vesile olacağına inanıyor, işletmesinin kendisine, ailesine ve Nazilli'ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

'Sporium Fitness Club' kesilen kurdele ile hizmete girmesinin ardından açılış törenine katılan protokol üyeleri, genç işletmeci Kayhan Karakaş ve ekibine başarılar dileyerek 500 metrekare alanda hizmet verecek olan spor merkezini gezerek Kayhan Karakaş'tan bilgiler aldılar. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Sporium Fitness Spor Kulübü Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement