Stajyer Avukatlara "Öfe Kontrolü" Eğitimi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Stajyer Avukatlara "Öfe Kontrolü" Eğitimi

02.05.2014 12:28

Adana Barosu tarafından stajyer avukatlara "öfke kontrolü" eğitimi verildi.

Adana Barosu tarafından stajyer avukatlara "öfke kontrolü" eğitimi verildi.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ferhan Güdüz, Hukukçular Derneği'ndeki eğitimde, stajyer avukatlara öfkelenin kaynağı ve nasıl önlenebileceği konusunda bilgiler verdi.

Engelleme ile karşılaşıldığında öfke ile karşılık verildiğini bildiren Güdüz, "Bireyler, öfke halinde öfkeli olduklarını da kabul etmezler ama aradan zaman geçtikten sonra pişmanlık hissine kapıldığını görüyorsunuz. Engellenmiş hissedilmek, hayal kırıklığı, utanç, kıskançlık, yalnızlık, itilmişlik duygularının öfkeye neden olduğu görülmekte. Bunların hepsinin stresle ilişkisi olduğunu düşünebiliriz. Aslında bize nasıl davranılmasını istiyorsak, öyle davranış sergilememiz gerekir" ifadelerini kullandı.

Gündüz, katılımcılara slayt gösterileri eşliğinde öfkenin zararları ve kontrolü hakkında detaylı bilgiler verdikten sonra program soru-cevap bölümüyle sona erdi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Stajyer Avukatlara 'Öfe Kontrolü' Eğitimi - Son Dakika


Advertisement